Linja-autoteollisuus

Pohjoismaiden johtavana linja-autopenkkien valmistajana Khimairalla on pitkä kokemus alan vaatimuksista ja asiakkaiden muuttuvista tarpeista. Olemme rakentaneet toimintamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja joustavasti. Tämä luo perustuksen koko toimintamallille.

Linja-autoteollisuuden tuotteisiimme kuuluvat omien mallistojemme matkustajapenkit, linja-autojen sisäverhoilut, verhot ja erikoisistuimet. Suuri osa asiakkaistamme on näiden lisäksi suunnitellut penkkimallinsa itse ja antanut tuotteen toteuttamisen kokonaisuutena meidän vastuullemme. Useimmiten olemme mukana asiakkaiden omien penkkimallien suunnittelussa jo alkusuunnittelusta alkaen. Näin suunnittelun alkuvaiheessa voidaan ottaa jo kantaa tuotteen toteutuksen joustavuuteen ja valmistuksen kustannustehokkuuteen.

Omien matkustajapenkkimalliemme lisäksi valmistamme klaffi-istuimet, invapaikan selkänojat, kattojen, hattuhyllyjen ja mm. wc-ovien verhoilut. Kauttamme saa lisäksi kuljettajan ja oppaan istuimet, sekä muut erikoisistuimet valituilla kankailla verhoiltuina. Omissa istuimissamme panostamme tuotteen keveyteen ja mitoitukseen, ergonomiaan sekä kestävyyteen.  Erityisellä huomiolla on matkustajien käyttäjäkokemus ja matkustusmukavuus.

Asiakkaamme pitävät laatuvaatimukset kovana ja noudatamme annettuja kriteerejä niin pienissä kuin suurissakin tilauserissä. Järjestelmätoimittajana Khimaira Oy huolehtii istuin- ja verhoilutoimituksesta kokonaisuudessaan.

Tuotteet

Agile-C paikallisliikenteen bussien istuin

Kevyt ja kustomoitava matkustajaistuin on suunniteltu mahdollisimman kevyeksi polttoainekulutuksen vähentämiseksi. Istuimia on mahdollista saada erikseen tai metallikehykseen kiinnittettynä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Asiakkaat voivat muokata istuinta tarpeidensa mukaan päättämällä pehmusteen paksuuden sekä verhoilun eri materiaaleista kuten nahka, tekonahka, tekstiilikangas sekä muovipaneeli. Valittavissa on myös erilaisia käsinojavaihtoehtoja. Lue lisää englanninkielisestä esitteestämme.

Lataa esite

Kalanti istuin kauko- ja lähimatkaliikenteen busseille

Tarjoamme asiakasmukavuuteen perustuvan uuden tuotelinjan, jonka tuotteen voi valita viidestä eri luokasta: Standard, Standard+, Premium, VIP ja VIP+.

Tuotetta voi kustomoida tarpeidensa mukaan eri ominaisuuksilla ja vaihtoehdoilla mm. verhoilumateriaali, teknologia, käsinojat, mukinpidike, jalkatuki, takkikoukku ja monet muut ominaisuudet.

Lue lisää englanninkielisestä esitteestämme.

Lataa esite

Asiakaskommentit

Linkker

Sähköbussien valmistus

www.linkkerbus.com

Olemme tehneet yhteistyötä Khimairan kanssa muutaman vuoden koskien matkustajaistuimien runkoja, pehmusteita sekä verhoilua
sähköbusseihimme. Me ja asiakkaamme vaadimme istuimilta yleisten turvallisuusvaatimuksien täyttämistä mutta niiden lisäksi myös istuinmukavuutta sekä keveyttä. Projektiemme luonteen takia vaadimme myös yhteistyökumppaniltamme joustokykyä mm. pienten erien toimittamiseen vaihtelevin väliajoin – tämä on toiminut mainiosti Khimairan kanssa. Työn laatu on aina vastannut asetettuja kriteerejä ja toimitukset ovat saapuneet ajallaan.