Projektitoimitukset

Toteutamme projekteja ja toimituksia myös muille teollisuuden osa-alueille, joissa tarvitaan pehmuste ja kokoonpanovalmistusta esim. huonekalu- ja laivateollisuus sekä erikoisprojektit kuten työkoneiden matkustamot ja ohjaamot istuimineen. Tarpeidenne mukaan myös erikoistilaukset alasta riippumatta.

Scan-Cast Oy

Toimisto-, ravintola- ja julkitilakalusteet

Olemme tehneet yhteistyötä Khimairan kanssa jo useita vuosia. Khimaira valmistaa Scan-Castille mm. erikoistuolien käsinojia sekä satulatuolien pehmuste-osia. Khimaira ymmärtää yrityksemme tuotteiden tarpeet, eli työt jossa viiva voi ”elää” projektin aikana – aina ei ole valmiita piirustuksia tai 3D-malleja. Yhteistyö on käytännönläheistä, uretaanivalu ei ole yksinkertaista työtä vaan materiaaleista ja tuotteista tulee olla vahvaa tuntemusta – pehmustemateriaalit käyttäytyvät eri tavoin vuodenajasta ja ilmankosteudesta riippuen. Khimairan tuotteet noudattavat aina asetettuja ja sovittuja Shore-arvoja eikä ongelmia toimitusvarmuuden suhteen ole ilmentynyt. He pelaavat avoimin kortein, ja mahdollisista ongelmista puhutaan rehellisesti. Khimairan toiminta on joustavaa sekä tuotannon että henkilöstön osalta – Khimaira on todellinen palveleva alihankintayritys.

Off-shore-projektit

Mahdollisuutemme projektitoimituksiin ovat laajat arkkitehtien suunnitelmien mukaisista prototyypeistä aina kymmenien tuhansien kappaleiden vuosituotannon projekteihin esim. risteilyaluksien istuimiin ja pehmusteisiin liittyen. Olemme valmiudessa sekä räätälintyöhön että tuotannollistamisen osalta ja tuotteisiin kuuluvat penkit, istuimet, sohvat, patjat, sisustuselementit, verhoiluseinäkkeet sekä -levyt.  Toteutamme myös salonki-istuimet ja lauttaliikenteen penkit mm. lyhyen matkan paikallislauttaliikenteeseen.

Kysy lisää erikoisprojekteista