Puolustusteollisuus

Khimairalla on pitkä kokemus puolustusteollisuuden istuinten valmistuksesta. Olemme toimittaneet tuhansia istuimia panssaroituihin ajoneuvoihin, sekä sotilasveneisiin ja -aluksiin. Khimairalta löytyy valmiita tuotteita erilaisiin puolustusteollisuuden istuintarpeisiin – räätälöimme tai suunnittelemme tuotteet kuitenkin kunkin kohteen mukaan tarvittaessa erikseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Tunnemme puolustusteollisuuden tarpeet ja vaativien toimintaympäristöjen tuotteille asettamat vaatimukset. Toimitamme tuotteiden ja projektien mukana tarvittavat dokumentit, sekä toteutamme APQP ja PPAP-proseduurit asiakkaan tarpeen mukaan.

Lukuisten puolustusteollisuuden asiakkaidemme joukosta löytyvät Patria, Marine Alutech, Millog, Laivasähkötyö, Suomen Puolustusvoimat, Ruotsin Puolustusvoimat, sekä monet muut kansainväliset asiakkaat.

Asiakaskommentit

Marine Alutech

Puolustus- ja työvenevalmistus

www.marinealutech.com

Olemme tehneet yhteistyötä Khimairan kanssa jo melkein kaksi vuosikymmentä koskien puolustusvoimien käyttöön valmistettujen alusten ja työveneiden istuimien verhoiluja ja varaosia. Vuosien varrella meillä ei ole ollut tarvetta etsiä muita toimittajia, sillä yhteistyömme on ollut helppoa ja sujuvaa. Miellämme Khimairan samantyyppiseksi yritykseksi periaatteiltaan kuin itsekin olemme – yhteistyö on tiivistä ja palvelua saa aina kun sitä tarvitsee. Palautteen vastaanotto ja tuotekehitysideat otetaan tosissaan ja niitä lähdetään toteuttamaan käytännössä. Khimairan tuotteet vastaavat laatuvaatimuksiamme.