Projektrapporter

Vi utför projekt även till andra industrisektorer där stoppning och säteshelheter behövs, till exempel i möbel- och skeppsindustrin samt i specialprojekt som säten för arbetsmaskiner.

Scan-Cast Oy

Möbler för kontor, restauranger och allmänna utrymmen

Vi har samarbetat med Khimaira i flera år. Khimaira förser Scan-Cast med armstöd för specialstolar och stoppning för sadelstolar. Khimaira förstår vårt företags behov och att omständigheterna kan förändras under ett projekt. Ibland finns det inga färdiga ritningar eller 3D-modeller. Vårt samarbete är praktiskt, uretangjutning är inte simpelt arbete och kräver således omfattande kännedom om materialen och produkterna. Stoppningsmaterial beter sig annorlunda beroende på årstid och luftfuktighet. Khimairas produkter följer alltid överenskomna Shore-värden och inga problem med leveransen har uppstått. De är transparenta och eventuella problem diskuteras med öppna kort. Khimairas produktion och personal är flexibla, Khimaira är en sann anpassningsbar underleverantör.

Offshore-projekt

Vi har goda möjligheter att utföra projekt allt från prototyper ritade av arkitekter till att producera tiotusentals kopior årligen, som till exempel säten och stoppning för kryssare. Vi kan utföra skräddararbete och bereda produktionen. Till våra produkter hör bänkar, säten, soffor, madrasser, inredningselement samt beklädnadsskärmar och -skivor. Vi producerar också stolar och säten för färjor, till exempel för lokal färjetrafik.

FRÅGA MER OM SPECIALPROJEKT